Prijs 11.99 Euro €
Categorie Avontuur en Actie
gepubliceerd datum 25/06/2018
Bekeken 308
Land Netherlands

Detective Cormoran Strike en zijn assistent Robin Ellacott staan voor een nieuw mysterie, en op een kruis punt in hun leven.
Als Robin Ellacott een mysterieus pakket opent, krijgt ze de schrik van haar leven: in de doos zit een afgehakt vrouwenbeen. Haar baas, privédetective Cormoran Strike, is niet zozeer verrast, maar meer op zijn hoede. Er zijn vier mensen uit zijn verleden die hij in staat acht tot zo’n gruwelijke daad.
De politie heeft al snel een van hen als verdachte aangemerkt, maar Strike denkt dat ze de verkeerde hebben. Dus besluit hij met Robin te graven in de duistere achtergrond van de andere drie. De dader laat dat echter niet op zich zitten…


De pers over Het slechte pad


'Solide vakwerk van Galbraith/Rowling.' de Volkskrant
'Uitstekend en meeslepend verhaal.' Thrillers00leestafel.info
'Solide vakwerk van Galbraith/Rowling.' De Volkskrant
"Uitstekend opgebouwd met steeds weer nieuwe, spannende wendingen." NBD Biblion
'Uitstekend en meeslepend verhaal.' Thrillers00leestafel.info Recensie(s)| Privédetective Cormoran Strike en zijn assistente, de mooie Robin Ellacott, krijgen te maken met een bijzonder gewetenloze moordenaar, die het ook nog eens op hen persoonlijk heeft gemunt. De politie wordt ingeschakeld als Robin een doos met de gruwelijke inhoud van een afgehakt vrouwenbeen krijgt toegestuurd, maar Cormoran en Robin gaan ook zelf op onderzoek uit. De verdachten zijn mannen uit Cormorans verleden, die indertijd door Cormorans toedoen zijn opgepakt en nu weer vrij rondlopen. Het privéleven van de beide hoofdpersonen speelt ook een belangrijke rol in het verhaal. Zo twijfelt Robin sterk over haar aanstaande huwelijk met haar verloofde die jaloers is op haar betrokkenheid bij haar werk en haar baas. Het verhaal is uitstekend opgebouwd met steeds weer nieuwe, spannende wendingen. De hoofdpersonen zijn sympathiek en de secundaire personages worden overtuigend neergezet. Dit is het zelfstandig te lezen derde deel in een serie met detective Cormoran Strike. Robert Galbraith is een pseudoniem voor J.K. Rowling, de auteur van de Harry00Potter boeken.


Tjitske Wijngaard

|

|
Naam: Boekshop


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Inside Timmy's Mind: Enter at Your Own Risk
   Inside Timmy's Mind: Enter at Your Own Risk
   Avontuur en Actie - Heel Nederland - 4.83 Euro €

   What is absurd, ridiculous, random, and downright hysterical? The inside of Timmy Boyle's mind. If laughter is the best medicine, you will be healthy for months after reading Inside Timmy's Mind - a collection of insanely pointed and laugh out loud f...

  • Biggles in Malakka en Biggles in Spanje. Boeken zijn als nie
   Biggles in Malakka en Biggles in Spanje. Boeken zijn als nie
   Avontuur en Actie - Veenendaal - Gratis

   Biggles in Malakka en Biggles in Spanje. Boeken zijn als nieuw, en zijn ongelezen. FC356

  • SAS Hoog spel in Israël. (3050) Gerard de Villiers.
   SAS Hoog spel in Israël. (3050) Gerard de Villiers.
   Avontuur en Actie - Veldhoven - 5.45 Euro €

   SAS Hoog spel in Israël. (3050) Gerard de Villiers. In hele goede staat. Eventuele verzendkosten zijn voor de koper. Afhalen kan natuurlijk ook. Kijk ook eens bij mijn andere SAS titels. Voor veel leesplezier.


   
  verkoper:


  Boekshop

  Lokatie: breda - Netherlands


  Generated in 0.06163215637207 ms