Prijs 225.00 Euro €
Categorie Schilderijen | Klassiek
gepubliceerd datum 03/01/2019
Bekeken 302
Land Netherlands


Olieverfschilderij op doek van Hubert De Vries. Mooi werk in het typisch kleurrijk palet van Hubert De Vries met groenblauwe lucht. Uitgevoerd in ruwe, knobbelige verfstructuur. Onberispelijke staat. Gesigneerd onderaan rechts en nogmaals op verso, samen met de datering 1969. Doekmaat: 30 bij 35 cm. Ingelijst. Totale grootte: 44 bij 49 cm. Verzending mogelijk.

Uit Arto:

DE VRIES Hubert
Hubert DE VRIES , Antwerpen 1899-1979. Neo-expressionistisch schilder. Verblijft tijdens WO I in Calais. Leerling van I. Opsomer en J. Creytens aan de Academie van Antwerpen. Groot bewonderaar van het symbolisme van Jacob Smits en van het expressionisme van G. De Smet en C. Permeke. Schildert zoals Smits met zware verflagen. Werk in het bezit van het Koningshuis, van de Staat en van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Naam: Bel-Arte, Karien Quinten


   

  Laat een reactie achter (spam en aanstootgevende berichten worden verwijderd)


   

  Gerelateerde aanbiedingen

  • Schilderij Olieverf op doek
   Schilderij Olieverf op doek
   Schilderijen | Klassiek - Grave - Gratis

   Geschilderd door een hedendaagse Russische kunstschilder Vl.Timofeev (St.Petersburg) in 1993.Maten : 40x30 cm.Een mooi en kundig geschilderd olieverf op doek schilderij.Frisse kleuren en fijne penseelstreken kenmerken het werk van Vladimir Timofeev.P...

  • Schilderijen van Thomas Heesakkers
   Schilderijen van Thomas Heesakkers
   Schilderijen | Klassiek - Zundert - Gratis

   Thomas Heesakkers is een bekende kustschilder die gespecialiseerd is in het schilderen van de romantische stijl.Zowel stillevens , jachten , zomers en winters behoren tot zijn specialiteit die een sfeervol aanzien geven.Zijn schilderijen worden werel...

  • Oud, antiek schilderij op doek bijbels in houten lijst
   Oud, antiek schilderij op doek bijbels in houten lijst
   Schilderijen | Klassiek - Geertruidenberg - 25.00 Euro €

   Oud schilderij met bijbelse teksten. De Heere zegene en behoede u. Heeft een hout bewerkte frame/lijst waaraan de tand des tijds te zien is. Geen boktor, maar gebruikssporen. Circa 30cm hoog, circa 45 cm breed.


   
  verkoper:


  Bel-Arte, Karien Quinten

  Lokatie: breda - Netherlands


  Generated in 0.0765700340271 ms